Toimi näin

Laskutuspalvelun käyttäjäksi liittyminen on ilmaista ja se ei vielä velvoita mihinkään. Veloitamme ainoastaan tulosi maksun yhteydessä laskutuspalkkion. Muutoin palvelun käyttäminen on täysin veloituksetonta.                                                                                Rekisteröidyttyäsi palveluun saat tunnukset käyttöösi nopeasti ja pääset heti tutustumaan laskutuspalvelumme toimintoihin. Vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä, voit silti käyttää palveluamme.

Markinnoit palveluasi ja sovit itsenäisesti asiakkaasi tai toimeksiantajasi kanssa työsi sisällön ja sen hinnan. Asiakkaasi tai toimeksiantajasi voivat olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Asiakkaallesi tai toimeksiantajallesi on aina hyvä tehdä selväksi, että toimit laskutuspalvelu Poolin kautta ja että laskutuspalvelu huolehtii lakisääteisistä velvollisuuksista.

Kirjaudu tunnuksillasi palveluumme. Luo kätevästi ja nopeasti uusi lasku asiakaallesi. Laskun tekeminen on helppoa: lisää tehdyistä töistä rivit  ja mahdolliset kulukorvaukset laskullesi.
Laskutuspalvelua voit käyttää tietokoneella, puhelimella tai vaikkapa tabletilla.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]

Työstä tehty korvaus siirtyy automaattisesti maksuun, kun asiakkaasi suorittama maksu näkyy tilillämme. Suoritus muodostuu laskutussummastasi. Vuoden 2019 alussa voimaan tulleen verottajan määräyksen mukaisesti laskutussummasta vähennetään ensin ennakonpidätys verokorttisi mukaisesti. Tämän jälkeen jäljelle jääneestä nettosummasta vähennetään laskutuspalvelun palvelumaksu, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Loppusumma tilitetään käyttäjälle.

Laskutuksen käsittelyaikataulut

Arkipäivisin klo 14:00 mennessä 

  • Käsittelemme saapuneet laskut eteenpäin
  • Maksamme kaikki saapuneet suoritukset käyttäjillemme