OSTA OSAAMISTA KEVYTYRITTÄJÄLTÄ

Kevytyrittäjä on osaaja, joka toimii yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä. Ostaessasi kevytyrittäjältä osaamista tai palveluita toimit hänen toimeksiantajanaan. Kevytyrittäjä laskuttaa työstään ilman omaa yritystä tai Y-tunnusta – siitä sana kevyt. Toimeksiantaja voi olla niin yksityishenkilö, yritys kuin organisaatio.

Toimeksiantaja on kevytyrittäjän asiakas

 

Kevytyrittäjä on henkilö, joka toimii yrittäjämäisesti ilman Y-tunnusta ja omaa yritystä – siitä sana kevyt. Kevytyrittäjä laskuttaa työnsä valitsemansa laskutuspalvelun kautta. Hän lähettää työstään laskun, jonka toimeksiantaja maksaa Poolille. Pooli taas maksaa yrittäjäpalkkion kevytyrittäjälle nopeasti ja luotettavasti. Pooli hoitaa kevytyrittäjiensä tapaturmavakuutuksen ja sosiaaliturvamaksun.

Millaiseen tekemiseen kevytyrittäjyys sopii?

 

  • Organisaatiolle kevyt tapa hankkia osaamista projekti-, urakka- ja keikkamuotoisesti toimivilta tekijöiltä
  • Yksityishenkilölle lainmukainen tapa laskuttaa työstään tai harrastuksestaan tai teettää esimerkiksi remontti

Miksi tehdä yhteistyötä Poolin kevytyrittäjän kanssa?

Ilmainen, mutkaton ja luotettava

Toimeksiantaja maksaa kevytyrittäjän laskun tavalliseen tapaan eikä maksa Poolin käytöstä mitään. Pooli hoitaa kevytyrittäjän tapaturmavakuutuksen ja sosiaaliturvamaksun. Osa Poolin kevytyrittäjistä, kuten rakennusalan tekijät, ovat tämän lisäksi myös vastuuvakuutettuja. Kevytyrittäjä maksaa laskutuspalvelun käytöstä palvelumaksun, joka on 5 prosenttia laskutussummasta.

Toimeksiantajien ja kevytyrittäjien tukena

Laskutuspalveluiden lisäksi Poolin asiakaspalvelu tukee sekä kevytyrittäjiä että toimeksiantajia kevytyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Pooli tarjoaa myös puhelinsparrausta aloitteleville kevytyrittäjille.

Käyttäjäystävällinen ja suomalainen sovellus

Pooli on suomalaisten koodareiden rakentama laskutuspalvelu, joka on helppokäyttöinen ja nopea. Pooli toimii kiitettävästi myös mobiililaitteissa. Sukkelan järjestelmän ansiosta Poolin kautta kulkevat maksut pääsevät nopeasti kevytyrittäjän tilille ilman lisämaksua.

Miten Poolin laskutus toimii?

 

  1. Kevytyrittäjä ja toimeksiantaja sopivat keskenään työn ehdoista ja hinnasta
  2. Toimeksiannon suorittamisen jälkeen kevytyrittäjä lähettää laskun toimeksiantajalle Poolissa
  3. Toimeksiantaja maksaa laskun tavalliseen tapaan, laskun vastaanottaja on Laskutuspalvelu Pooli Oy
  4. Laskutuspalvelu Pooli tilittää yrittäjätulon nopeasti kevytyrittäjälle

Etsitkö asennus- tai rakennusalan kevytyrittäjää?

Tutustu Pooli Pro:hon ja löydä sopiva tekijä projektiisi. Lähetä alustan kautta tarjouspyyntö suoraan kevytyrittäjälle.
 

Asiakaspalvelu toimeksiantajan tukena

 

Autamme kaikissa Poolin laskutuspalveluun ja kevytyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Laita meille sähköpostia info@pooli.fi, soita tai WhatsAppaa: 0500 200 666. Palvelemme arkisin 9-16.