Vaikka toimintamme on ollut nopeaa, olemme entistä nopeampia.

Olemme ottaneet Siirto-maksupalvelun käyttöön ja se tarkoittaa sitä, että saat Poolilta maksun salaman nopeasti pankkitilillesi. Eli kun asiakkaasi on maksanut laskun, raha siirtyy meiltä sinulle reaaliajassa! Mikä parasta, emme ota lisämaksua Siirto-palvelun käytöstä.

”Mikä parasta, emme ota lisämaksua Siirto-palvelun käytöstä.”

Normaalisti rahojen siirrossa menee muutama pankkipäivä esimerkiksi asiakkaasi maksaa laskusi meille. Tilisiirtoon menee yksi pankkipäivä, tämän jälkeen käsittelemme maksun ja lähetämme suorituksen sinulle, tässä menee vielä yksi pankkipäivä. Huomioithan, että Siirto-maksu ominaisuus ei koske asiakkaitasi, vaan meidän ja sinun välistä maksuliikennettä. Siirto-maksun käyttö edellyttää, että olet aktivoinut tämän Siirto-palvelun pankkisi mobiilisovelluksessa. Toistaiseksi Siirto-maksu toimii vain Osuuspankin (OP:n) asiakkaille. Jos sinulla on Nordean pankkitili, maksut saapuvat jokatapauksessa reaaliajassa meiltä – tällöin tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Lataa OP-mobiilisovellus:

Androidille
IOS:lle

Ota Siirto-maksu käyttöön OP-mobiilissa:

1. Klikkaa alalaidasta ”Muut”

2. Valitse  ”Asetukset”

3. Klikkaa ”Siirto-maksut”   

Aktivoi Poolissa Siirto-maksu – saat rahat salamana tilillesi

Pikamaksu on käytössäsi heti kun lisäät Poolissa omien tietojen kautta puhelinnumerosi. Löydät profiilisi takaa ”Siirto-maksut” -laatikon, johon lisäät puhelinumerosi ja aktivoit sen käyttöösi. Ennen kuin aktivoit Siirto-maksun Poolissa, huolehdi että OP-mobiilissa on ensin otettu Siirto-palvelu käyttöön!  

Mikäli tarvitset apua Siirto-maksun aktivoimisessa Poolin kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 050 0200 666 tai info@pooli.fi.

Mikä on Pooli?

Pooli on kevytyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu. Voit toimia yrittäjänä ilman oman yrityksen perustamista ja ilman y-tunnusta. Laskutat Poolin avulla näppärästi yksityis- ja yritysasiakkaitasi. Pooli huolehtii puolestasi veroilmoitukset, laskutuksen ja muut paperityöt. Liittyminen Pooliin on ilmaista, maksat vain tilityksen yhteydessä palvelumaksua 5 % + alv.  Kokeile yrittäjyyttä kevyesti nyt!