KEVYTYRITTÄJYYS OPINTOJEN OHELLA

Kevytyrittäjyys on joustava tapa tehdä lisätienestiä opintojen ohella. Kevytyrittäjänä saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelyaikoihisi, ja voit priorisoida opinnot ja huolehtia jaksamisesta. Kevytyrittäjyys opintojen ohella on turvallinen tapa kokeilla omaa liikeideaa, sillä siihen ei liity samanlaista taloudellista riskiä, joka yrittäjyyteen liittyy. Kevytyrittäjyys on myös mainio tapa kerätä työkokemusta omalta alalta opintojen aikana.

Yritä kevyesti opintojen ohella

Rekisteröidy Pooliin

Rekisteröityminen Pooliin on ilmaista, sillä kevytyrittäjä maksaa ainoastaan laskuttamastaan työstä. Kevytyrittäjä maksaa laskun nettosummasta palvelumaksun, joka veloitetaan tilityksen yhteydessä. Vinkkaa kaverisi Pooliin ja saat suosittelupalkkion!

Lähetä verokortti

Nouda verokorttisi OmaVerosta ja toimita se Pooliin viimeistään silloin kun olet lähettämässä ensimmäistä laskuasi.

Tee lasku

Avaa lasku, ota asiakkaasi laskutustiedot esiin ja täytä pyydetyt kentät. Jos tarvitset apua, laita Pooliin viestiä.

Tienaa

Saat palkkiosi tilillesi kun asiakkaasi on maksanut laskusi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on vaihtoehto yrittäjyydelle. Toisinaan yrityksen tai toiminimen perustaminen voi tuntua turhan raskaalta työn määrään, laajuuteen tai laatuun nähden. Kevytyrittäjä ei hoida kirjanpitoaan itse vaan hoitaa työnsä laskuttamisen laskutuspalvelun kautta, joka maksaa muun muassa verot laskusta valtiolle.

Mitä kevytyrittäminen maksaa opiskelijalle?

Poolissa laskuttaminen maksaa 5% laskun nettosummasta. Palvelumaksuun lisätään arvonlisävero, joka on 24% palvelumaksun summasta. Palvelumaksu on aina vähintään 15 euroa + alv. Vinkkaa kaverisi laskuttamaan Poolissa, ja saat 100 euron suosittelupalkkion! Kirjaudu sisään ja diilaa koodi kaverillesi.

Miksi kevytyrittää opintojen ohessa?

Kevytyrittäjyys on joustavaa ja taloudellisesti vähäriskistä. Se on mainio mahdollisuus kerätä työkokemusta ja kehittää omaa ammattiosaamista. Samalla opit asiakkuuksien etsintää, markkinointia sekä työn hinnoittelua. Kevytyrittäjänä voit muuntaa harrastuksesi lisätienestiksi tai testata liikeideaasi. Rupea yrittäjäksi jos homma lähtee lentoon – monet suomalaiset yritykset syntyvät kevytyrittäjyydestä.