Rupea kevytyrittäjäksi – laskuta helposti Poolissa! 

Kevytyrittäjyys on riskitön tapa tienata omalla osaamisella. Laskuta työstäsi helposti PoolissaKaikkien ammattien edustajat voivat toimia kevytyrittäjänä eikä kevytyrittäjyys katso alaa, kuten ei myöskään ikää tai elämäntilannetta.

 

Mitä on kevytyrittäjyys? 

Kevytyrittäjäksi kutsutaan niitä henkilöitä, jotka eivät perusta omaa yritystä, vaan laskuttavat tekemänsä työn esimerkiksi laskutuspalvelu Poolin kautta. Aloittaminen on helppoa: ei tarvitse kuin rekisteröityä Pooliin. 

Laskutettava työsuhde voi olla keikkaluontoista tai pidempiaikaisempaa. Kevytyrittäjänä voit tehdä erilaisia työkeikkoja eli et ole yhteen ammattiin sidottuna.  Hyödynnä osaamistasi ja tee siitä toimeentulosi! Voit siis hyödyntää monenlaista osaamistasi ja laskuttaa työsi joko yksityisiltä henkilöiltä tai yrityksiltä.  

Kevytyrittäminen on yksinkertaista: kevytyrittäjänä laskutat tekemäsi työn toimeksiantajaltasi. Laskutukseen käytät valitsemaasi laskutuspalvelua.  

Pooli tekee paperityön puolestasi

 

Pooli hoitaa verot, palkkiosi laskennan ja maksun sekä muut viranomaisvelvoitteet puolestasi. Tarvitset ainoastaan verokortin sekä asiakkaasi laskutustiedot. Sinun ei tarvitse erikseen hankkia kirjanpitäjää kun toimit Poolin kautta. Työn tehtyäsi laskutat asiakastasi tai toimeksiantajaasi Poolissa. Yrittäjätulon maksun yhteydessä veloitamme palvelumaksun 5% + alv. tulosi nettosummasta.

Laskuttaminen Poolissa käy käden käänteessä

Poolissa laskutat asiakastasi tai toimeksiantajaasi helposti. Tarvitset ainoastaan verokortin sekä asiakkaasi laskutustiedot. 
Jos kaipaat apua, voit aina olla meihin yhteydessä info@pooli.fi.

Kirjaudu sisään

Luo tunnus Pooliin ja kirjaudu sisään. Toimita verokorttisi Poolille.

l

Luo lasku

Luo lasku Poolin kautta ja täytä asiakkaasi laskutustiedot, tämän jälkeen laita lasku eteenpäin.

Saa palkkio työstä

Kun asiakkaasi on maksanut laskun, maksamme työsuoritteesi palkkion suoraan tilillesi. 

Kevytyrittäjyys sopii kaikille

Kevytyrittäjyys sopii kaikkiin elämänvaiheisiin eikä katso ikää – se sopii työssäkäyville, opiskelijoille, nuorille, työttömille, eläkeläisille, kaikille! Ehkä sinulla on liikeidea, harrastus tai osaamista, jota voisit myydä eteenpäin? Kevytyrittäjyys on mahdottoman joustava tapa hyödyntää omaa osaamista, sillä kevytyrittäjä sopii työnsä kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

Kevytyrittäjän työ voi olla mitä vain

Kevytyrittäjän työ voi olla freelancer-hommia, keikkaa, projektia, osa- tai kokopäivätyötä. Monet kevytyrittäjät toimivat taide-, rakennus-, metalli-, kuljetus-, teollisuus-, sähkö-, mainos- ja musiikkialalla. Kevytyrittäjyys sopii kaikille aloille. Pääasia on, että sinulla on taitoa ja osaamista, josta voit laskuttaa asiakastasi. 

Kevytyrittäminen on kirjaimellisesti kevyttä 

Kevytyrittäjänä et perusta toiminimeä tai Y-tunnusta. Kevytyrittäjänä toimitat verokortin Poolin asiakaspalveluun, täytät laskun ja lähetät sen. Se on helppoa – siksi sitä sanotaan kevyeksi. Kevytyrittäjä tekee työnsä ja laskuttaa tekemänsä Poolissa. 

 

 

Ideoita kevytyrittämiseen?

Kevytyrittäjänä päätät todellakin itse, mitä osaamisellasi teet. Tyypillisiä kevytyrittäjän ammatteja on yhtä monta kuin on kevytyrittäjiäkin!