KEVYTYRITTÄJYYS ON VAIHTOEHTO PALKKATYÖLLE

Laskutuspalvelu Poolin kautta kevytyrittäjyys on helppoa. Lähetä laskut helposti ja keskity osaamiseesi.

Kenelle?

Sivutöitä päätyön ohella

Teetkö päätyösi ohella sivutöitä? Toimitko sivutoimisesti esimerkiksi valokuvaajana, taksinkuljettajana, järjestyksenvalvojana, kouluttajana vai teetkö jotain muuta sivutyötä? Kevytyrittäjälle Pooli soveltuu mainiosti sivutyön laskuttamiseen. Sovit vain toimeksiantajasi tai asiakkaasi kanssa työstä, laskutat heitä Poolin kautta ja toimitat Poolille verokortin. Me hoidamme kaikki paperityöt ja maksamme sinulle yrittäjätulosi.

Vaihtoehto palkkatyölle

Perinteinen palkkatyö ei aina ole toimivin muoto kaikilla toimialoilla. Varsinkin jos sinulla pitäisi olla samaan aikaan useampi toimeksiantaja tai teet jatkuvasti projektitöitä. Kevytyrittäjäpalvelumme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan laskuttaa tekemääsi työtä. Pooli tarjoaa sinulle myös vapaat kädet sopia työstäsi ja hinnastasi sekä toimeksiantajallesi helpon tavan hoitaa palkkakulut yhdellä laskulla.

Sivuta esteet ja testaa liikeideasi

Sinulla on loistava liikeidea, mutta yrityksen perustaminen ennen idean testaamista arveluttaa. Pooli tarjoaa helpon ja riskittömän tavan testata liikeideasi toimivuus. Me hoidamme byrokratian puolestasi ja voit keskittyä liikeideasi testaamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Voit myös koska tahansa perustaa yrityksen ja jatkaa toimintaasi sen kautta.

Maksuhäiriöt, verovelat tai liiketoimintakielto saattavat olla este oman yrityksen perustamiselle tai olemassa olevan yrityksen jatkamiselle. Haluaisit kuitenkin toimia yrittäjämäisesti tai jatkaa olemassa olevaa yritystoimintaa. Tällöin laskutuspalvelu Pooli on sinulle juuri sopiva palvelu. Voit aloittaa tai jatkaa toimintaasi kuin yrittäjä Poolin kautta. Me hoidamme paperityösi ja maksamme sinulle yrittäjätulosi toimittamasi verokortin mukaisesti.

MIKSI TOIMIA KEVYTYRITTÄJÄNÄ

Tee työ ja laskuta ilman omaa yritystä

Poolin kautta laskutat helposti asiakkaitasi. Lähetä vain lasku ja saat yrittäjätulosi suoraan tilille. Et tarvitse omaa yritystä kun rekisteröidyt Poolin käyttäjäksi. Helppoa vai mitä?

Vähemmän paperitöitä

Kun käytät Poolia, siirrät samalla paperityöt meille. Riittää, että lähetät verokorttisi Poolin asiakaspalveluun. Voit unohtaa kirjanpidon, laskutuksen ja yritysverojen maksamisesta huolehtimisen.

Kevytyrittäjänä toimiminen on riskitöntä

Onko sinulla ollut ajatuksia myydä osaamistasi yrityksille tai yksityishenkilöille? Poolin kautta kevytyrittäjyys on riskitöntä. Voit kokeilla ideaasi ilman oman yrityksen perustamista ja laskuttaa yritys- tai yksityisasiakkaitasi Poolin kautta. Kevytyrittäjä voi olla kuka tahansa!

Liittyminen ei velvoita mihinkään

Kevytyrittäjäpalvelu Pooli mahdollistaa joustavan tavan tehdä projekteja silloin kun sinulle sopii. Aloita jo tänään kevytyrittäminen. Voit toimia kevytyrittäjänä sivu- tai päätoimisesti. Tee lisätöitä tai testaa liikeideaasi riskittömästi.

Pooli toimii vaivattomasti

Laskutuspalvelu Poolin kautta liikeidean testaaminen ja toteuttaminen onnistuu riskittömästi. Toiminnan voi aloittaa nopeasti ja helposti sekä tarpeen tullen myös lopettaa vaivattomasti.