POOLI ON KEVYTYRITTÄJÄN LASKUTUSPALVELU

Pooli on sekä aloittelevien että kokeneiden kevytyrittäjien laskutuspalvelu. Poolissa työn laskuttaminen käy kevyesti: rekisteröidy ilmaiseksi, lähetä lasku ja tienaa.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjä tienaa omalla osaamisellaan. Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkailleen, ja lähettää siitä laskun laskutuspalvelusta. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Kevyttä siitä tekee laskutusbyrokratian puuttuminen, sillä laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän laskutuksen. Kevytyrittäjyys sopii erityisesti keikka- ja projektimuotoiseen työskentelyyn.

Kenelle?

Sivutöitä päätyön ohella

Teetkö päätyösi ohella sivutöitä? Toimitko sivutoimisesti esimerkiksi valokuvaajana, taksinkuljettajana, järjestyksenvalvojana, kouluttajana vai teetkö jotain muuta sivutyötä? Kevytyrittäjälle Pooli soveltuu mainiosti sivutyön laskuttamiseen. Sovit vain toimeksiantajasi tai asiakkaasi kanssa työstä, laskutat heitä Poolin kautta ja toimitat Poolille verokortin. Me hoidamme kaikki paperityöt ja maksamme sinulle yrittäjätulosi.

Vaihtoehto palkkatyölle

Perinteinen palkkatyö ei aina ole toimivin muoto kaikilla toimialoilla. Varsinkin jos sinulla pitäisi olla samaan aikaan useampi toimeksiantaja tai teet jatkuvasti projektitöitä. Kevytyrittäjäpalvelumme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan laskuttaa tekemääsi työtä. Pooli tarjoaa sinulle myös vapaat kädet sopia työstäsi ja hinnastasi sekä toimeksiantajallesi helpon tavan hoitaa palkkakulut yhdellä laskulla.

Kevyt tapa aloittaa yrittäjänä

Kevytyrittäjyys on loistava tapa aloittaa yrittäjänä. Yrittäjän tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden etsintä, työn suorittaminen laadukkaasti sekä laskutuksen hoitaminen luotettavasti ja lakipykälien mukaan. Yrittäjyys onkin suuri kokonaisuus aloittelevalle yrittäjälle. Kevytyrittäjän laskutukseen menee vain hetki aikaa, joten se tuo aloittelevalle kevytyrittäjälle mahdollisuuden keskittää energiansa siihen, minkä kokee merkittävimmäksi oman menestymisen kannalta.

Miksi toimia kevytyrittäjänä?

Laskuttaminen vie vain hetken

Poolin kautta laskutat helposti asiakkaitasi. Toimita verokorttisi, lähetä lasku ja saat yrittäjätulosi suoraan tilille. Et tarvitse omaa yritystä kun rekisteröidyt Poolin käyttäjäksi. Helppoa vai mitä?

Vähemmän paperitöitä

Kun käytät Poolia, siirrät paperityöt meille. Hoidamme kevytyrittäjien kirjanpidon, laskutuksen ja yritysverojen maksamisen nopeasti ja luotettavasti.

Saat tilitykset nopeasti

Maksamme suoritukset kevytyrittäjille nopeasti. Voit saada tilitykset jopa samana päivänä tilillesi. 

Kevytyrittäjänä toimiminen on riskitöntä

Kevytyrittäjyys on riskitöntä. Voit kokeilla ideaasi ilman oman yrityksen perustamista ja laskuttaa Poolin kautta. Kevytyrittäjä voi olla kuka tahansa!

Voit laskuttaa myös yksityishenkilöitä

Kyllä, Poolista voit lähettää laskun paitsi organisaatioille, myös yksityishenkilöille.

Liittyminen ei velvoita mihinkään

Pooliin rekisteröityminen ja tilin ylläpitäminen on ilmaista. Pooli ei velvoita sinua laskuttamaan. Voit siirtyä toiseen toiseen yritysmuotoon koska tahansa.

Tapaturma- ja vastuuvakuutus 

Lisämaksusta tarjoamme tapaturmavakuutusta laskutettavan työn ajaksi. Vastuuvakuutus on aina voimassa rakennusalan ammattilaisille, joilla se sisältyy automaattisesti palvelumaksuun.

Mitä Pooli maksaa?

Poolin kevytyrittäjä maksaa ainoastaan tekemästään työstä eli lähettämistään laskuista. Maksut veloitetaan palkkion tilityksen yhteydessä. Palkkiosta veloitetaan palvelumaksu, mutta myös muita tärkeitä maksuja. Poolin palvelumaksu on 5 prosenttia, johon lisätään arvonlisävero. Muihin maksuihin lukeutuu muun muassa sosiaaliturvamaksu.

Asiakaspalvelu palveluksessasi

Autamme kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Laita meille sähköpostia info@pooli.fi, soita tai WhatsAppaa: 0500 200 666. Palvelemme arkisin 9-16.