KEVYTYRITTÄJÄ – NAUTI POOLIN HELPPOUDESTA

Laskutuspalvelu Pooli hoitaa paperityön, jotta sinä voit keskittyä työhösi.

Tunnemme toimialasi 

Konsultit ja toimihenkilöt 

Oletko erityisosaaja markkinoinnissa, graafisessa suunnittelussa, sosiaalisen median kiemuroissa, IT-asioissa, koodauksessa, kirjanpidossa? Ja lista jatkuu! Tiesitkö, että voit tehdä töitä helposti laskutuspalvelun kautta? Kevytyrittäjyys mahdollistaa työskentelyn useille eri alojen toimijoille samanaikaisesti ja pystyt itse määrittämään laskutushintasi, työskentelyaikasi ja -paikkasi. Aloita työskentely jo tänään! 

Urheilu

Valmentaja, personal trainer, urheilija, fysioterapeutti tai mitä ikinä keksitkin, laskuta se Poolin kautta. Haluatko pitää ovesi avoimena tai tehdä lisätienestiä vapaa-ajallasi? Pooli tarjoaa  helpon tavan tienata ja laskuttaa asiakkaitasi luotettavasti. 

Artistit

Artisteja on moneen lähtöön: maalarit, kuvataiteilijat, DJ’t, näyttelijät, muusikot. Artistina voit hyppiä projektista toiseen tai tehdä keikkoja silloin kun niitä kohdallesi osuu. Laskutuspalvelun käyttö antaa mahdollisuuden laskuttaa tehdyistä keikoista tai projekteista helposti, nopeasti ja kätevästi. Kokeile Poolia jo tänään! 

Rakennusala 

Autamme sinua kaikissa rakennusalan kiemuroissa! Ei enää paperisotaa, stressiä tai paineita.

Rakennusalan töitä voit tehdä myös työllistämällä itse itsesi kevytyrittäjänä. Voit vaihtoehtoisesti tarjota työpaikan haun yhteydessä laskutusmahdollisuutta. Sovi itsenäisesti työn määrä ja summa. Laskuta Poolilla yritys- ja yksityisasiakkaita. Hoidamme puolestasi yrittäjätulon maksun, kirjanpidon ja verotukseen liittyvät ilmoitukset! Unohda siis paperityöt ja veroasiat. Voit toimia kevytyrittäjänä myös ilman luottotietoja, sillä hoidamme ulosotot.

Voit tilata työvaatteesi kauttamme tukkuhinnalla. Laita kyselyä osoitteeseen info@pooli.fi

 

Tilaa Valttikortti Poolin kautta

Voit tilata itsellesi Valttikortin helposti ja nopeasti Poolin kautta. Valttikortti on sirullinen henkilötunniste ja edellytys rakennustyömailla työskentelemiseen.

Miten Pooli toimii?

1. Rekisteröidy Poolin käyttäjäksi

Laskutuspalvelu Poolin kautta liikeidean testaaminen ja toteuttaminen onnistuu riskittömästi. Kevytyrittämisen voi aloittaa nopeasti ja tarvittaessa myös lopettaa vaivattomasti. Liiketoiminnan harjoittaminen palvelumme kautta ei ole myöskään este opintotuen myöntämiselle tai jatkumiselle, sillä laskutuspalvelun kautta työskentelevä on työsuhteessa Pooliin.

2. Sovi työstä itsenäisesti

Markkinoit palveluasi ja sovit itsenäisesti asiakkaasi tai toimeksiantajasi kanssa työsi sisällön ja sen hinnan. Asiakkaasi tai toimeksiantajasi voivat olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Asiakkaallesi tai toimeksiantajallesi on aina hyvä tehdä selväksi, että toimit laskutuspalvelu Poolin kautta ja laskutuspalvelu huolehtii lakisääteisistä velvollisuuksista.

3. Luo lasku verkkopalvelussa

Kirjaudu tunnuksillasi Pooliin. Luo kätevästi ja nopeasti uusi lasku asiakaallesi. Laskun tekeminen on helppoa: lisää tehdyistä töistä rivit ja mahdolliset kulukorvaukset laskullesi. Laskutuspalvelua voit käyttää tietokoneella, puhelimella tai vaikkapa tabletilla.

4. Maksamme sinulle tehdystä työstä

Työstä tehty korvaus siirtyy automaattisesti maksuun, kun asiakkaasi suorittama maksu näkyy tilillämme. Suoritus muodostuu laskutussummastasi. Vuoden 2019 alussa voimaan tulleen verottajan määräyksen mukaisesti laskutussummasta vähennetään ensin ennakonpidätys verokorttisi mukaisesti. Tämän jälkeen jäljelle jääneestä nettosummasta vähennetään laskutuspalvelun palvelumaksu, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Loppusumma tilitetään käyttäjälle.

Hinnasto

Palvelumaksumme on 5% + alv arvonlisäverottomasta laskutussummasta.

Maksat palvelumaksun vasta yrittäjätulosi maksun yhteydessä. Palvelumaksun lisäksi veloitamme arvonlisäveron, joka on 24 % palvelumaksusta. Laskun lähettäminen on sinulle ilmaista. Palvelumaksu kattaa yrittäjätulosi laskennan, maksun, kirjanpidon, veroilmoitukset, tulorekisterin ilmoitukset sekä mahdolliset ulosoton maksut. Palvelumaksu on minimissään 15€ + alv.