MITÄ KEVYTYRITTÄMINEN POOLISSA MAKSAA?

Kevytyrittäjän palkkiosta veloitetaan maksuja, joihin kevytyrittäjän on tärkeää tutustua. Testaa Poolin laskurilla paljon tienaisit kevytyrittäjänä! Laskurin tulos on suuntaa-antava.

0€

Liity ilmaiseksi

Pooliin rekisteröityminen ja tilin ylläpitäminen on ilmaista.

5%

Palvelumaksu

Poolin palvelumaksuun lisätään arvonlisävero. Huomaa, että palkkiosta veloitetaan palvelumaksun lisäksi tapaturmavakuutus- ja sosiaaliturvamaksu.

Palvelumaksu

Poolin palvelumaksu on 5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Palvelumaksun lisäksi veloitamme arvonlisäveron, joka on 24 prosenttia palvelumaksusta. Palvelumaksu veloitetaan yrittäjätulon tilityksen yhteydessä. Palvelumaksu kattaa yrittäjätulon laskennan, maksun, veroilmoitukset, tulorekisterin ilmoitukset sekä ulosoton maksut. Palvelumaksu on verovähennyskelpoinen.

Tapaturmavakuutus

Poolin kevytyrittäjät ovat automaattisesti tapaturmavakuutettuja työn aikana. Tapaturmavakuutuksen suuruus riippuu työtehtävästä ja maksu veloitetaan tilityksen yhteydessä.

Sosiaaliturvamaksu

Sosiaaliturvamaksun on henkilökohtainen ja se veloitetaan tilityksen yhteydessä.

Nopeat maksut

Hoidamme nopeasti saapuneet maksusuoritukset. Asiakkaaltasi saapuneet maksusuoritukset voivat näkyä sinulle jopa samana päivänä, riippuen pankistasi. Nopeudestamme emme ota lisäveloitusta. 

Hetipalkka

Hetipalkasta veloitamme 8% laskutuspalkkion. Hetipalkalla saat rahat tilillesi ennen kuin asiakkaasi maksaa niitä meille. Arvioimme hetipalkan maksumahdollisuutta aina tapauskohtaisesti alla olevien ehtojen pohjalta ja tarkistamme laskun riidattomuuden yritykseltä.

 

  • Hetipalkka voidaan maksaa laskuista, jotka on osoitettu yrityksille, valtiolle, kunnille ja muille yhteisöille
  • Laskun saajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
  • Laskun tekijän työsuorite tulee olla tehtynä
  • Laskun saajalla tulee olla luotettava maksuhistoria laskutuspalvelullemme useamman laskun osalta
  • Laskun tulee olla asiakkaan hyväksymä
  • Hetipalkassa huomioidaan vain maksuhetkellä toimitetut matka- ja kulutositteet
  • Hetipalkkaa voidaan maksaa alle 5000 euron laskutussummista
  • Pidätämme oikeuden hetipalkan maksamiseen

Milloin hetipalkka maksetaan?

Hetipalkka tarkoittaa ennakkomaksua, eli ennen laskun eräpäivää saat maksun. Tutkimme aina laskun riidattomuuden ja varmistuksen saamisen jälkeen, sekä yllä olevien ehtojen täyttyessä, lähetämme viipymättä hetipalkan maksuun. Käsittelyaika on yleensä 1-3 arkipäivää, riippuen myös siitä kuinka nopeasti saamme varmistuksen.